• Nyheter

Veteran-SM dag 2....

Lagfoto från Veteran-SM Lagfoto från Veteran-SM

Det blev storseger i förstamatchen för dagen mot Tranås! Slutresultat 9-3! Målskyttar: Jonas Nilsson 2,  Frank Nordlund 2,  Patrik Magnusson 2, Kaj Nordin, Jocke Engholm och Fredric Nilsson 1 vardera.

Inför sista matchen mot VSK låg baronerna på en final plats med  4poäng och +6 i målskillnad (Falun 4p +4). Förlust med 1 mål eller poäng räckte alltså för final plats. LIF ledde med 3-2 i halvtid men tappade senare till 6-4. Med 2 minuter kvar av Matchen missar Patrik Magnusson ett friläge och VSK kontrar in 7-5, vilket blev slutresultatet. Målskyttar: Patrik Magnusson 2, Jonas Nilsson och Kaj Nordin 1 vardera.

LIF slutar 3a i Veteran-SM 2014.

1a. Västerås SK
2a. Falu BS
3a. Lesjöfors IF

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter